Gabriela Firea, despre scandalul PNL-USR PLUS: Hienele se sfâșie între ele

Data actualizării: Data publicării:
Gabriela Firea la o ședință.
Gabriela Firea spune că după ce „au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat”, în mai puțin de un an guvernanții și-au dat „arama pe față”. Foto: Facebook

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea spune că după ce „au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat”, în mai puțin de un an guvernanții și-au dat „arama pe față”, informează Mediafax.

„Hienele se sfâșie între ele! Au mințit românii pentru a ajunge la putere, unii au și furat, au promis soluții miraculoase pentru toate problemele țării și oraselor - inclusiv în Capitală -, și, în mai puțin de un an, și-au dat arama pe față! E totul pentru ei, pentru parvenirea lor! Nu e nimic pentru oameni!”, a scris miercuri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îi atacă pe cei de la USR PLUS, despre care spune că puteau să „își spele obrazul” dacă amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu au fost majorate alocațiile.

„Dacă cei de la USR - PLUS amenințau cu ieșirea de la guvernare când nu s-au majorat alocațiile copiilor potrivit legii și a pensiilor sau îi cereau demisia din funcția de primar general lui Nicușor Dan, când a oprit plățile de supraviețuire pentru persoanele cu dizabilități, gravide etc și când a blocat toate șantierele de dezvoltare din București, poate își mai spălau obrazul de <noua speranță în politică>. Dar așa, pe ciolan, urâtă este și se vede <lupta de idei>”, a mai scris Firea pe Facebook.

Citiți și:
Stelian Ion, prima reacție după demitere: „Florin Cîțu va pleca acasă”. Fostul ministru acuză interese ascunse

USR PLUS va cere joi demisia lui Florin Cîțu și ca PNL să vină cu o nouă propunere de premier, a declarat miercuri seara deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu, la Digi24.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare a ministrului Justiției, Stelian Ion, susținând că acesta se opune reformelor.

Revocarea ministrului Justiției s-a suprapus tensiunilor apărute între USR PLUS și premier, legate de aprobarea programului „Anghel Saligny”, în valoare de 50 de miliarde de lei. Reprezentanții USRPLUS au spus că pentru acest program este nevoie de un acord în Coaliție și au transmis că nu vor participa la ședința de Guvern convocată miercuri seara.

Citiți și: 

Dacian Cioloș dă de înțeles că USR PLUS iese de la guvernare: „Acesta nu mai e guvern de coaliție”

Dan Barna: „Florin Cîțu trebuie să plece”. Prima reacție din USR PLUS după demiterea ministrului Justiției

Clotilde Armand: „Premierul a dat foc coaliției de guvernare pentru lupta internă din PNL. Mizerabil și mișelesc gest”

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri