Gabriela Firea despre zvonul că își va anunța demisia: „Sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă”

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea
Sursă foto: Facebook/Gabriela Firea

Primarul Capitalei Gabriela Firea a scris pe Facebook că zvonurile care circulă miercuri în presă, cum că și-ar anunța în curând demisia, nu sunt adevărate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Deși au trecut doar 2 săptămâni și jumătate de la intervenția chirurgicală dificilă la colon, la care am fost supusă, la Spitalul Cantacuzino din Capitală, de luni mi-am reluat activitatea la birou. Multă muncă, multă implicare, consum nervos. Dar merg înainte, nu mă plâng și nu mă abat niciun milimetru de la ce am promis. Azi circulă un zvon otrăvit prin mediul politic și presă: că nu am mai trecut pe la birou, că îmi voi anunța demisia în curând, se caută deja și înlocuitori. Sunt convinsă că mulți m-ar vrea plecată, pentru că am stârpit rețelele de interese obscure din Primăria Generală. Dar sunt și mai mulți, oameni de bună credință și onești, care vor să-mi duc mandatul la bun sfârșit, iar la anul să candidez din nou.

Știu că nu se cade să lăsăm adevărul să strice o știre atât de spumoasă dar, pentru a-i liniști pe cei care îmi poartă de grijă și pentru a le tulbura euforia celor care și-ar dori asta, sunt cât se poate de întreagă și aptă de muncă, nu mă țin captivă nici doctorii și nici extratereștrii, ci poate doar colegii mei de la Primărie, din imaginea alăturată, imortalizată chiar acum, în sala noastră de ședințe de lucru. 

Până la următoarea (și ultima, sper) intervenție chirurgicală de peste circa o luna, pe care am anunțat-o în postarea de la externare, sunt la birou, în plină activitate, chiar dacă din cauza perioadei normale de refacere după operație nu am multe apariții publice, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a fost supusă unei operații gastro-intestinale, în noaptea de 22 martie, la Spitalul Cantacuzino din București. Operația a fost realizată de către o echipă de medici alcătuită Dr. Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea - medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Operația a decurs fără complicații. Într-un comunicat remis presei, Gabriela Firea le-a mulțumit atunci medicilor și a confirmat că operția a fost făcută la Spitalul Cantacuzino.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Cât a ajuns să coste să-ți construiești o casă de 50 mp: Prețurile la materiale de construcție, dar și...
Digi FM
O româncă stabilită de 12 ani în Spania a crezut că este curtată de Brad Pitt: „Se juca foarte mult cu...
Pro FM
Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Nu crede nici în...
Film Now
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti și-au dus relația la un alt nivel. Modelul în vârstă de 25 de ani și-a...
Adevarul
„Lâna de aur", cel mai scump material textil natural din lume. Firul de Vicuña se vinde la gram, la fel ca...
Newsweek
VIDEO Franța face o muniție specială pentru avioanele F-16 din Ucraina. Ce bombe îi lovesc pe ruși?
Digi FM
Carne de pui îngălbenită artificial pentru a părea mai bună. “Unii dintre pui sunt vopsiți prin hrănire...
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu...
Digi Animal World
Momentul când o pisică reușește să evadeze dintr-o cușcă a devenit viral: „E ca un spion. Nimic nu o poate...
Film Now
Keanu Reeves și iubita lui, Alexandra Grant, fotografiați când se sărută. Starul din „Matrix” pare să-și fi...