Gabriela Firea, mesaj motivaţional la câteva ore după ce a plâns la PSD

Data actualizării: Data publicării:
foto 8 gabriela firea foto pmb

Viorica Dăncilă a făcut ce promisese că nu va face. A demisionat la doar două zile după momentul în care spunea că nu renunță la conducerea PSD și le cerea liderilor din teritoriu socoteală pentru eșecul din alegeri. Demisia a venit după o şedinţă de şase ore, în care, în spatele uşilor închise au fost tensiuni şi lacrimi.

Una dintre persoanele afectate de discuţii a fost Gabriela Firea. A recunoscut că este "mai sensibilă" şi că ceea ce a sensibilizat-o a fost o discuţie cu Marian Oprişan.

La câteva ore după şedinţa tensionată, Gabriele Firea a transmis un mesaj motivaţional, citându-l pe Winston Churchill.

"Pentru că sunt multe de spus dar nu mai are rost.", conchide ea.

"Pentru că importante sunt buna credinţă şi altruismul. Pentru că cei din frunte trebuie să se aşeze pe ultimul loc. Pe primul : naţiunea şi oamenii ei. Pentru că sunt multe de spus dar nu mai are rost. Pentru că e treabă multă şi când eşti sus şi când eşti jos. Dacă îţi pasă", scrie Firea.

”Pentru că importante sunt buna credință și altruismul. Pentru că cei din frunte trebuie să se așeze pe ultimul loc. Pe primul : națiunea și oamenii ei. Pentru că sunt multe de spus dar nu mai are rost. Pentru că e treaba multă și când ești sus și când ești jos. Dacă îți pasă. #PentruOameni. #PentruViitorulCopiilorNostri”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea a postat și o fotografie cu un citat din Winston Churchill: "Succesul înseamnă să treci de la un eșec la altul fără să pierzi din entuziasm".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactare G.M.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri