Sari la conținut
News Alert

Gabriela Firea: „Orice eroare se poate îndrepta. Cine este fără de greșeală?”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că va lupta pentru dreptul fiecăruia de a-și spune opinia, fără injurii sau amenințări, afirmând că a îndreptat către autorități mesajele de acest tip, relatează Agerpres.

firea cu stilou

„O nouă săptămână, un nou început! Sper că mai bun... Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și gândurile pozitive pe care mi le-ați transmis! Acestea m-au ajutat să rezist într-un ocean de ură. Voi lupta întotdeauna pentru dreptul fiecăruia dintre noi de a ne spune opinia. Fără injurii, fără violență, fără amenințări, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am îndreptat către autorități. Nimeni nu se poate ascunde la nesfârșit după un computer”, a scris Firea, pe Facebook.

Ea a adăugat că România este țara „noastră, a tuturor” și că oamenii trebuie să învețe să își asculte argumentele.

„Orice eroare se poate îndrepta. Cine este fără de greșeală? 'Cel ce este fără de păcat să ridice piatra!' Ne iubim cu toții țara — asta trebuie să ne unească! 'Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru a avea dreptul să nu fii de acord cu mine' (Ion Rațiu)”, a mai scris edilul general.