Gabriela Firea: Programul de guvernare lansat de PNL, total lipsit de credibilitate

Data publicării:
gabriela vranceanu firea - fb

 

Cei din PNL au lansat astăzi un program de guvernare total lipsit de credibilitate, avându-i drept promotori pe Cătălin Predoiu şi Vasile Blaga, doi dintre principalii exponenţi ai fostului regim PDL, care au făcut foarte mult rău României în anii trecuţi. Cei care acum se ascund în spatele "noului PNL" ignoră total realităţile economice din România de astăzi, luându-l pe "NU" în braţe şi făcând opoziţie fie cu amatorism, fie cu inconştienţă”, susţine Firea, într-un comunicat de presă.

Purtătorul de cuvânt al PSD mai spune că social-democraţilor le-ar fi plăcut să vadă o altă atitudine din partea liberalilor.

Ne-ar fi plăcut să vedem o altă atitudine din partea lor, în care ideile bune lansate de noi să fie recunoscute şi susţinute, dar nu este cazul. Ne-ar fi plăcut să vedem o susţinere a reducerilor de taxe propuse deja de Guvern, dar nu e cazul. Dimpotrivă, după ce au crescut TVA în anii trecuţi, ei cer demisia celor care vor să o scadă, ceea ce este dincolo de absurd şi îi aruncă în ridicol. Cătălin Predoiu, care acum vrea să devină prim-ministru din partea PNL, este cel care a semnat măsurile de tăieri de salarii şi pensii, de creştere brutală a TVA la 24%, de închideri de spitale şi tăieri de indemnizaţii. Domnii Predoiu şi Blaga sunt printre cei care i-au îndatorat pe români cu suma record de aproape 20 de miliarde de euro contractată de la finanţatorii externi şi printre cei care au semnat pentru mărirea taxelor şi impozitelor. Ce valoare poate avea un program de guvernare din partea celor care nu numai că au falimentat România în trecut, dar care au refuzat orbeşte orice invitaţie la dialog? Îmi pare rău să o spun, dar denotă foarte mult amatorism”, se mai arată în comunicatul semnat de Gabriela Firea.

Citiți și: Liberalii și-au lansat programul de guvernare și invită toate partidele parlamentare să li se alăture pentru a forma o nouă majoritate

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri