Gabriela Firea se încălzește în biroul de la primărie cu un calorifer electric

Data actualizării: Data publicării:
firea-calorifer-electric
Gabriela Firea a fost primarul Capitalei în perioada 2016-2020. Foto: captură Facebook/Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, apare într-o filmare pe Facebook, din biroul de la Primăria Capitalei, în care se vede un calorifer electric, semn că inclusiv în instituția pe care o conduce sunt probleme din cauza sistemului de termoficare.

„Se apropie finalul de an, un an foarte greu, cu probleme de sănătate și multe blocaje financiare și administrative. Dar, nu dezarmăm și nu capitulăm! M-am gândit că ar fi bine să vă prezint câțiva oameni din echipa mea, care muncesc de dimineața până seara, pentru că proiectele pentru Bucuresși să aiba ritmul droit”, este postarea Gabrielei Firea de luni, în care edilul apare într-o filmare din biroul de primar general.

În filmare se poate vedea, lângă Gabriela Firea, un calorifer electric, iar internauții au tras concluzia că inclusiv în biroul primarului general sunt probleme din cazua avariilor la sistemul de termoficare.

Reprezentanții RADET au precizat ulterior că Primăria Capitalei nu este racordată la rețeaua de termoficare a Regiei.

Citiți și: Lucian Mîndruță, despre caloriferul din biroul Gabrielei Firea: Încălzește inimile bucureștenilor care vor vota cu ea anul viitor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa: Mediafax

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri