Gabriela Firea vrea trei miniștri în Guvernul Dăncilă

Data publicării:
firea2

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la începutul şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al PSD în care va fi stabilită componenţa noului guvern, că a avut o relaţie bună cu actualul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, dar organizaţia Bucureşti o susţine pentru acest portofoliu pe Rodica Nassar, iar pentru Educaţie pe Ecaterina Andronescu, în timp ce pentru Cultură îl propune pe actorul George Ivaşcu. Ea a mai spus că organizaţia Bucureşti o susţine, de asemenea, pe Rovana Plumb pentru funcţia de vicepremier.

„Am avut o relaţie profesională bună şi constructivă cu domnul Bodog, nu am ce să îi reproşez, dar noi ne-am dori să ocupe această poziţie Rodica Nassar, preşedinta PSD Sector 2. La fel cum propunerea noastră pentru Ministerul Educaţiei este Ecaterina Andronescu, iar pentru postul de ministru al Culturii îl susţinem pe actorul George Ivaşcu. Ne-am dori ca şi organizaţia PSD Bucureşti să aibă reprezentanţi în guvern”, a declarat Firea.

De asemenea, PSD Bucureşti o susţine pe Rovana Plumb pentru funcţia de vicepremier, a mai spus Gabriela Firea. „Eu cred că experienţa o va ajuta să aibă rezultate foarte bune în acest post”, a adăugat Gabriela Firea.

Şedinţa CEx al PSD era programată la ora 11:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri