GALERIE FOTO. Klaus și Carmen Iohannis și-au petrecut sfârșitul de săptămână în Austria

Data publicării:
klaus iohannis si carmen ioahnnis salzburg - eli laslean fb

FOTO: Facebook Eli Lăslean

Într-o rochie gri metalic, semnată de Eli Lăslean, Carmen Iohannis apare la brațul președintelui României, într-o fotografie postată pe Facebook. Cuplul prezidențial este surprins la deschiderea oficială a Festivalului Internațional de la Salzburg, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică clasică din lume, unde a fost invitatul de onoare al familiei prezidenţiale austriece.

FOTO: Facebook Eli Lăslean

Contul de Facebook este pe numele lui Carmen Iohannis, însă potrivit unor surse din Administrația prezidențială, pagina nu este administrată de soția președintelui.

FOTO: Facebook Carmen Iohannis

Tot pe Facebook, dar pe pagina creatoarei de modă Eli Lăslean, apar imagini de la întâlnirea dintre Klaus şi Carmen Iohannis şi preşedintele Austriei, Heinz Fischer, şi soţia sa. De asemenea, sunt acolo poze făcute la deschiderea festivalului din oraşul lui Mozart.

FOTO: Facebook Eli Lăslean

Și pe contul de Facebook al președintelui Austriei este publicată o poză de la deschiderea festivalului, în care între președinții Iohannis și Fischer apare scriitorul Mircea Cărtărescu. 

FOTO: Facebook Heinz Fischer

La Salzburg, preşedintele Klaus Iohannis a avut şi discuţii oficiale cu omologul său, Heinz Fischer, aflăm de la Președinția României:

FOTO: presidency.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri