Ghinea: A fost un moment când aveam cel mai mult de lucru, 3 colegi au picat cu liftul. Funcționarii nu au refuzat să lucreze la PNRR

Data actualizării: Data publicării:
cristian ghinea
Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat, miercuri, la prezentarea PNRR, că trei colegi din minister au căzut, sâmbătă seara, cu liftul două etaje în isntituție, după ce acesta se stricase. Oficialul din Guvern a spus că acest eveniment se petrecuse noaptea, când lucrau la Planul Național de Redresare și Reziliență, care a fost trimis oficial luni la Bruxelles.

„A fost foarte mult de lucru. Vreau să le mulțumesc colegilor mei. În ultimele două săptămâni am stat foarte târziu la minister cu colegii mei.

Au fost și momente, sâmbătă seara, de pildă, doar să vă dau așa un element de picanterie, la ora 11 noaptea, trei colegi au picat cu liftul în minister două etaje în gol, au venit jandarmii și echipele de intervenție, a fost un moment de mare emoție fix când aveam cel mai mult de lucru”, a spus Cristian Ghinea.

Acesta a afirmat că angajații ministerului au stat jumătate de oră în lift, după ce acesta se stricase, dar că sunt sănătoși.

Totodată, ministrul a menționat că nu este adevărată informația potrivit căreia funcționarii din minister ar fi refuzat să lucreze la PNRR.

„Vreau să răspund unui neadevăr, că funcționarii din minister ar fi refuzat să lucreze la PNRR. Doamne ferește. Au fost zeci de oameni care au stat noaptea târziu ca să termine în timp util, cărora le mulțumesc”, a ținut să menționeze Cristian Ghinea.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri