Ghinea îi răspunde Vioricăi Dăncilă: A venit cu mintea odihnită să acuze opoziția că instigă la ură și dezbinare

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea portret
Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul USR Cristian Ghinea o critică pe Viorica Dăncilă, după declarațiile făcute astăzi la începutul ședinței de Guvern. Premierul a afirmat joi că „unii încearcă, din motive strict politice, să alimenteze această spirală a conflictului care să scindeze și mai mult societatea”.

ghinea2
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

„V-am spus că suntem într-un film cu mafioţi proşti. Şi în filmul ăsta Vasilica a primit rolul cel mai stupid – poliţistul tont printre poliţiştii răi și bătăuși. După ce luni de zile cei de la PSD şi ALDE au aruncat cu lături în cei care îi contestă, inclusiv ameninţări cu moartea, a venit astăzi Dăncilă din concediu, cu mintea odihnită, să verse o lacrimă pe muşamaua de la guvern cum că opoziția instigă la ură și dezbinare”, a afirmat Ghinea, joi, într-un mesaj pe Facebook.

Deputatul USR a dat și câteva exemple ale unor social-democrați, inclusiv ale lui Liviu Dragnea, în care se instiga la violență:

Liviu Dragnea, șefu' la România: “Curățăm țara de acești șobolani”.

Cristian Bîrdac, consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului : “Trebuiau mitraliaţi, nu stropiţi cu apă !!!“.

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: “Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare!“

Narcis Cătălin Beciu, vicepreședinte ALDE: “Animalelor, mi-e scârbă de voi. De toți ăia care ați fost pe stradă, aseară“.

Maria Grapini, europarlamentarul de curte al lui Dan Voiculescu: “Fără certificat de prost nu puteți participa la miting“.

„Polițiștul rău și polițistul tont - ultima modă la PSD”, a concluzionat el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri