Grapini, despre mesajul jignitor la adresa românilor din Diaspora: „Nu am jignit pe nimeni. Nu-mi aparține textul!”

Data publicării:
maria grapini FB

Europarlamentara Maria Grapini neagă că i-ar fi jignit pe românii din Diasporă cu redistribuirea unui mesaj în care cei care revin în România pentru mitingul de vineri sunt numiți „proști” și îndemnați să își ia „certificatul de prost de la sediul USR”. 

Grapini se apără spunând că textul respectiv nu a fost scris de ea, ci doar o postare a unui român plecat în străinătate, pe care ea a redistribuit-o pe contul său de Facebook. Mai mult, europarlamentara susține că ea este cea jignită  de cei care postează pe pagina sa. 

„Nu am jignit pe nimeni! Eu nu am șters distribuirea făcută. Acea postare aparține unui român din diaspora. Am distribuit pentru a se vedea că nu toată diaspora este pentru miting! Nu-mi aparține textul! Eu nu jignesc, alții care postează pe pagina mea jignesc și folosesc cuvinte vulgare. Credeam că observați și acele postări. Cunosc mulți romani din diaspora care fac cinste României. Nu trebuie generalizat, nu toți românii plecați se lasă manipulați! Nu accept violența, instigarea la ură, așa cum se întâmplă acum, la organizarea acestui miting. Demonstratiile pasnice sunt caracteristice adevaratelor democrații și aș dori ca și în România să înțelegem corect democrația!”, a declarat Maria Grapini, într-un răspuns pentru Hotnews.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri