Grindeanu: Am unde să mă întorc, am făcut şcoala la timp, fără să repet

Data publicării:
20170615_GRINDEANU_CONFER_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi seara, că, oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de el pentru că este incomod, el fost, este şi rămâne ”pesedist”.

20170615_GRINDEANU_CONFER_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

”E o zi tristă pentru mine. Azi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exlcus din PSD. Mă uit în ochii dumneavoastră şi spun aşa: oricât ar încerca Liviu Dragnea să scape de mine pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi pesedist”, şi-a început Grindeanu conferinţa de presă.

Grindeanu a adăugat că, în acest moment, Liviu Dragnea încearcă să confişte un întreg partid, pentru că ”îi este frică” de contactul cu marea masă a membrilor de partid.

”Voi române membru PSD indiferent ce spune Liviu Dragnea, voi rămane pesedist oricâte CEx-uri de excludere a mea va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea”, a mai declarat Grindeanu.

El a mai susţinut că nu se agaţă de scaun, are unde să se întoarcă, pentru că a făcut şcoala ”la timp, fără să repete”.

Grindeanu a declarat că Dragnea ”se agaţă disperat de funcţii în speranţa că asta îl va salva de trecut” şi că liderul PSD este ”singurul care poartă responsabilitatea acestui dezastru politic”.

”În acest moment, suntem într-un blocaj. În consecinţă, până luni îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine şi să-şi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu”, a spus premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri