Grindeanu: Avem nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari

Data actualizării: Data publicării:
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, spune că „România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”. Grindeanu făcut declarațiile în cadrul bilanțului prezentat de PSD după șase luni de guvernare în coaliția cu PNL și UDMR.

„România are nevoie de investiţii în infrastructură, mai ales acum, mai ales când ne confruntăm cu probleme foarte mari. Trebuie să susţinem firmele româneşti pentru a păstra locurile de muncă.

Trebuie să continuăm ajutorul dat companiilor pentru a face faţă costurilor crescute, generate de criza energetică şi de tensiunile regionale”, a afirmat Grindeanu la Parlament, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, firmele româneşti trebuie susţinute pentru a fi competitive pe plan naţional, dar şi pe plan internaţional.

„Îmi doresc cât mai multe firme româneşti cu angajaţi români să lucreze pe şantierele din România pentru România”, a adăugat ministrul Transporturilor.

Între priorităţile PSD în acest domeniu se află semnarea contractelor la „Autostrada Moldovei” - A7 (320 de kilometri) şi a contractelor din PNRR pentru liniile de cale ferată de la Caransebeş la Arad şi de la Episcopia Bihorului la Cluj.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri