Grindeanu, despre Dragnea: S-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci

Data actualizării: Data publicării:
dragnea grindeanu peste

Premierul Sorin Grindeanu a comentat postarea de pe Facebook în care Liviu Dragnea scria că l-a învăţat cum să prindă peşte, că s-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci și a precizat că îl va învăţa, la rândul lui, pe preşedintele PSD să schieze, una dintre primele lecţii fiind „să ştii să cazi”.

dragnea grindeanu peste

Întrebat dacă îi place schiul sau pescuitul, premierul Sorin Grindeanu a răspuns că a observat că există o întreagă dezbatere în privinţa episodului în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a relatat cum l-a învăţat să pescuiască, potrivit News.ro.

„Am văzut că e o întreagă dezbatere, îmi place schiul... Ştiţi cum sunt pescarii profesionişti... e o întreagă legendă în ce spun pescarii, pe mine mă interesează să atrag fondurile europene, să avem creştere economică. Am văzut că s-a trecut de la numărat ouă la numărat ştiuci. Dacă la iarnă toate lucrurile care ţin de guvernare, bugetul, deficitul, creşterea economică... şi va ninge... o să-l învăţ pe preşedintele Dragnea să schieze. Nu ştie, iar la primele lecţii trebuie să se ţină în picioare... să înveți să cazi cred că e prima lecție”, a spus Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea a postat şi fotografii de la pescuit.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri