Sari la conținut

Grindeanu, despre discuţia cu Iohannis: Corectă, fără excese

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că discuţia pe care a avut-o miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni a fost una instituţională, decentă şi corectă.

170104__COTROCENI_IOHANNIS_GRINDEANU_00_INQUAM_Octav_Ganea

FOTO: INQUAM - Octav Ganea

”Noi (membrii PSD – n.r.) lucrăm într-o echipă (…) nu e loc de a juca individual. Nu am fost invitat la Cotroceni ca să spun despre minus. Eu am fost invitat acolo împreună cu ministrul Finanţelor ca să vorbim despre buget şi cum vedem noi bugetul din anul 2017. Acesta a fost rostul întâlnirii”, a declarat premierul Sorin Grindeanu făcând referire la înâlnirea pe care a avut-o cu preşedintele Klaus Iohannis în această săptămână.

El a precizat că dialogul cu şeful statului a fost instituţional şi corect, în care el şi ministrul Fianţelor şi-au prezentat prognozele pentru veniturile bugetare pentru anul 2017.

”A fost o discuţie cât se poate de corectă, instituţională, fără niciun fel de excese”, a sublinat prim-ministrul, la un post de televiziune, citat de News.ro.

”Eu nu promovez şi nu-mi place conflictul atât timp cât eu şi colegii mei suntem respectaţi şi fiecare dintre noi ne înţelegem limitele instituţiilor pe care le conducem. În momentul în care încerci să intri peste limitele pe care le ai ca şi atribuţiuni, lucrurile alea nu sunt admise”, a precizat şeful Executivului.

Pe aceeași temă