Grindeanu și Ponta, campanie pe Facebook: #dragneademisia

Data actualizării: Data publicării:
19222789_1385555984866690_4985436566414408743_o

Premierul Sorin Grindeanu îi cere din nou demisia lui Liviu Dragnea, președintele PSD. El a postat o vineri pe Facebook o fotografie cu hashtag. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„#dragneademisia”, scrie pe Facebook premierul Sorin Grindeanu. Mesajul este pe un fundal negru și este însoțit de #, un simbol folosit în special de protestari în timpul protestelor față de OUG 13.

Imediat după, fostul premier Victor Ponta a distribuit fotografia, fără niciun alt comentariu.

În conferința de presă de aseară, Sorin Grindeanu a declarat că Liviu Dragnea încearcă să confişte un întreg partid și că va demisiona de la șefia Guvernului după ce el va demisiona de la șefia PSD.

„Pe 15 iunie 2017, în istoria noastră se va scrie că Liviu Dragnea, împotriva intereselor ţării, a decis să dărâme un guvern legitim, pe care, aşa cum se lăuda acum ceva timp, el l-a pus. Nu PSD, nu votul românilor, nu PSD şi ALDE, ci el, persoană fizică”, a spus Grindeanu.

„Suntem în blocaj, până luni, îi cer lui Liviu Dragnea să se gândească bine şi să îşi asume responsabilitatea acestei crize. După ce Liviu Dragnea demisionează, demisionez şi eu”, a susținut premierul.

Citiţi şi: Grindeanu şi Ponta recurg la „arma” despre care Dragnea credea că l-a făcut preşedinte pe Iohannis

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri