Sari la conținut

Grindeanu și Dragnea, invitați la învestirea lui Trump

Premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au primit invitaţii pentru a participa la mai multe evenimente legate de învestirea lui Donald Trump.

Invitaţia pentru şeful Camerei a venit la Parlament şi este discutată de conducerea acestui for. De asemenea, Sorin Grindeanu a confirmat pentru Digi24 că şi la Guvern a venit o invitaţie similară.

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu ar urma să participe pe 19 ianuarie la o cină alături de preşedintele ales al Statelor Unite.

De asemenea, ei sunt invitaţi pe 20 ianuarie şi la ceremonia depunerii jurământului în urma căruia Donald Trump devine al 45-lea lider american.

„Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”, a declarat Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaților.

„Nu cunosc dacă mai participă și altcineva, dar a mai fost invitat și  domnul Sorin Grindeanu”, a adăugat el.

La ceremoniile de vineri sunt aşteptaţi aproximativ 900.000 de oameni, la fel de mulţi ca la festivităţile de la învestirea lui Barack Obama din 2013.

Pe aceeași temă