Grindeanu și Dragnea, invitați la învestirea lui Trump

Data actualizării: Data publicării:
dragnea grindeanu
Foto: Inquam Photos

Premierul Sorin Grindeanu şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au primit invitaţii pentru a participa la mai multe evenimente legate de învestirea lui Donald Trump.

Invitaţia pentru şeful Camerei a venit la Parlament şi este discutată de conducerea acestui for. De asemenea, Sorin Grindeanu a confirmat pentru Digi24 că şi la Guvern a venit o invitaţie similară.

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu ar urma să participe pe 19 ianuarie la o cină alături de preşedintele ales al Statelor Unite.

De asemenea, ei sunt invitaţi pe 20 ianuarie şi la ceremonia depunerii jurământului în urma căruia Donald Trump devine al 45-lea lider american.

„Am avut şi un memorandum intern cu privire la deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea. A fost invitat să participe la Washington DC la ceremonia de învestire a celui de-al 45-lea preşedinte al SUA, Donald Trump, şi la evenimentele conexe. Invitaţia a fost lansată de către vicepreşedintele Comitetului de învestire a preşedintelui. Perioada este 17-21 ianuarie. Normal că a fost aprobată în unanimitate deplasarea domnului preşedinte Liviu Dragnea”, a declarat Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaților.

„Nu cunosc dacă mai participă și altcineva, dar a mai fost invitat și  domnul Sorin Grindeanu”, a adăugat el.

La ceremoniile de vineri sunt aşteptaţi aproximativ 900.000 de oameni, la fel de mulţi ca la festivităţile de la învestirea lui Barack Obama din 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri