Ilan Laufer revine cu noi acuzații de antisemitism. Maria Grapini: Românii nu au nimic cu tine

Data actualizării: Data publicării:
181120_ILAN_008_INQUAM_Photos_Alberto_Grosescu

Ilan Laufer se declară mâhnit de valul de reacții stârnit după ce l-a acuzat de antisemitism pe președintele Klaus Iohannis.

181120_ILAN_008_INQUAM_Photos_Alberto_Grosescu
Ilan Laufer revine cu un mesaj pe Facebook / Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Sunt profund mâhnit de valul de reacții la adresa mea. Sunt român și simt românește. În tot ce am făcut am avut un singur crez: România este Țara mea și lupt pentru valorile ei și pentru unitate națională. Religia nu trebuie să fie un motiv care să justifice reacţiile antisemite la adresa mea”, a scris, pe Facebook.

Citește și Cine sunt păpușarii din umbră ai lui Dragnea și pe cine vor plecați din România

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În discuție a intervenit și europarlamentarul Maria Grapini, care a scris la comentarii, cu și fără diacritice: „Draga Ilan, daca îți mai amintești ce îți spuneam cand ai lucrat voluntar ca si consilierul meu si mai apoi ca ministru, te rog sa le iei in calcul. Te rog, nu da curs conflictului declanșat! Ești tânăr si ai o viața in fata! Ai o familie frumoasa si poti fi un întreprinzător excelent. Sunt momente cand cel mai înțelept cedează! Nu au romanii nimic cu tine, stii ca ai multi, multi prieteni! Îți doresc sănătate si putere de munca!”.

Ilan Laufer, a cărui numire în funcția de ministrul al Dezvoltării a fost respinsă de președinte, a lansat acuzații grave la adresa lui Klaus Iohannis.

Refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism și vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat, în ultimul an, președintele Klaus Iohannis. Așa cum se știe, domnul Iohannis a avut mai multe ieșiri împotriva evreilor și declarații antisemite, a refuzat și a blocat numirea unui ambasador în Israel, dorind, pe această cale, să saboteze relația dintre România și Israel. Vă pot spune că a contribuit inclusiv la sabotarea ședinței de guvern comune care trebuia să aibă loc între guvernul israelian și guvernul român, a declarat, marți seară, Ilan Laufer.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri