Imagini de la nunta Olguței Vasilescu și Claudiu Manda. Cum a fost surprins Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
nunta-manda-olguta-vasilescu

Nunta anului în PSD. Peste 500 de invitaţi s-au distrat sâmbătă seară la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi a colegului său de partid, senatorul Claudiu Manda.

Căsătoria a fost sărbătorită la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doi şi locul unde şi-au început cariera politică.

Pe lângă familie şi prieteni, cuplul a avut alături colegi de partid, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD. Liviu Dragnea a venit însoţit de iubita sa Irina Tănase.

Liderul social-democraţilor a lăsat deoparte sobrietatea evenimentelor politice şi a intrat rapid în atmosfera relaxată de petrecere. Ba chiar s-a fotografiat cu o pancartă pe care scrie „trebuie să mai slăbesc”. A strâns apoi din dinţi şi, în ciuda problemelor de sănătate, a dansat cu iubita sa pe versurile celebrei Loredana Groza. 

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au programat petrecerea de nuntă la mai bine de o lună după ce şi-au unit destinele chiar de Dragobete. Înainte de eveniment, fostul ministru al Muncii spunea că are emoţii pentru reuşita petrecerii.

- Aveţi emoţii?

- Am un pic, pentru că de fiecare dată se pare că nu am avut suficient timp să îmi pun toate lucrurile în ordine dar să sperăm că va ieşi foarte bine.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Duminică dimineață, Lia Olguța Vasilescu a postat pe Facebook un clip în care apare alături de noul soț, Claudiu Manda. Ei cântă imnul echipei de fotbal din Craiova. Între ei apare Liviu Dragnea, care se pare că nu știe versurile.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doi miri. De altfel, naşi au fost primarul din Işalniţa şi soţia sa. Lia Olguţa Vasilescu a fost strălucitoare într-o rochie de culoarea fildeşului. Mirele a purtat un costum negru, desăvârşit de un papion scump.

Chiar dacă suntem în Postul Paştelui, de pe mese nu au lipsit sărmăluţele de porc învelite în bacon, pulpele de raţă confiată, dorada şi tartarul de vită. Muzica a vorbit despre Oltenia.

Citiți și: Ludovic Orban: În Postul Paștelui nu se fac nunți! Olguța Vasilescu și Claudiu Manda sunt păgâni, nu mai au voie să conducă România

Invitaţii, mulţi veniţi de la sute de kilometri distanţă, au petrecut până dimineaţă. Au fost peste 500.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri