PSD vrea să-și înființeze un „departament de gestiune a carierei”

Data actualizării: Data publicării:
Liviu Dragnea PSD_agerpres_8326936
Foto: Agerpres

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat vineri, în debutul reuniunii Comitetului Executiv Național, înființarea unui departament de gestiune a carierei, care va avea o evidență atât cantitativă, cât și calitativă a social-democraților, urmând ca șeful acestuia să fie stabilit în reuniunea aceluiași for, care va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare, conform Agerpres.

Liviu Dragnea PSD_agerpres_8326936
Foto: Agerpres

„În continuarea discuțiilor de ieri după-amiază, de aseară și de azi noapte, astăzi vom vorbi despre numărul de membri și structura pe vârste și profesii a membrilor PSD. Am început din 2016 o astfel de discuție - să avem o evidență și cantitativă, dar și calitativă și, de asemenea, să stabilim și un departament, să înființăm un departament de gestiune a carierei și săptămâna viitoare să stabilim la CExN un șef de departament. Este o poziție importantă și o structură importantă. 2016 a fost un an în care nu puteam în mod realist să realizăm așa ceva, fiind an electoral, dar acum suntem pregătiți”, a declarat Liviu Dragnea în deschiderea reuniunii.

Social-democrații vor mai discuta despre un program de acțiuni politice și organizatorice pentru perioada toamnă - finalul anului, precum și despre un program de comunicare „coerent” a organizațiilor județene.

Nu în ultimul rând, CExN va dezbate modul în care parlamentarii se implică în activitatea organizației județene, precum și modul în care poate fi îmbunătățită colaborarea politică la nivel județean între organizațiile PSD și organizațiile ALDE.

La reuniunea CExN sunt prezenți premierul Mihai Tudose, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, secretarul general al PSD, Marian Neacșu și președintele Consiliului Național al partidului, Mihai Fifor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri