În pline negocieri cu PSD, partidul lui Victor Ponta mai transferă un deputat. Dragnea îl alinta „Coutinho”

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
florine stancu si dragnea
Florinel Stancu juca fotbal alături de Liviu Dragnea şi alţi parlamentari

Deputatul de Dolj, Florinel Stancu, a trecut luni de la PSD la Pro România şi va fi noul coordonator al partidului pentru Judeţul Dolj. Astfel, grupul parlamentarilor lui Victor Ponta creşte la 25 de senatori şi deputaţi. 

„Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an.”, îşi justifică Florinel Stancul decizia de a pleca din PSD.

Florinel Stancu este al patrulea parlamentar care trece în ultimele luni de la PSD la Pro România, după deputaţii Damian Florea, Mihai Mohaci şi Mihai Valentin Popa. 

În Parlament, Florinel Stancu s-a remarcat prin meciurile de fotbal pe care le juca cu liderul PSD şi prin prezenţa în echipa de fotbal a parlamentarilor. 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri