Încă o demisie din PSD. Un deputat invocă „politica de trădări și jocuri la două capete” a partidului

Data actualizării: Data publicării:
alexandru andrei deputat psd

Deputatul Alexandru Andrei a anunțat, luni, că a demisionat din PSD și că va rămâne în Parlament ca deputat neafiliat. El și-a motivat decizia invocând „politica de trădări și jocuri la două capete” și „marginlizarea celor care nu erau de acord cu direcția” în care se îndreaptă partidul. 

„Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind astfel deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu. 

O politică dominată de interese personale și de grup, în detrimentul celor ale alegătorilor, de trădări și jocuri «la două capete», de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcția în care se îndrepta PSD Giurgiu. 

În aceste condiții, am decis că este timpul să mă rup de acest tip de politică pe care nu o voi accepta niciodată și să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a transmis deputatul printr-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Alexandru Andrei se află la primul său mandat de parlamentar, după ce a fost ales în funcția de deputat la alegerile din 2016. Organizaţia PSD Giurgiu este condusă de Niculae Bădălău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri