Încă un atac al PSD la adresa lui Klaus Iohannis

Data publicării:
iohannis la paris digi24

PSD susține că 97 la sută dintre români nu știu ce a făcut președintele Klaus Iohannis în cinci ani de mandat, în timp ce 3 la sută spun că șeful statului „a dat declarații”. Asta, în timp ce 97% dintre români ar considera că,în aceași perioadă, PSD „a mărit pensiile și salariile”. Este cea mai recentă postare pe contul de Facebook al PSD, care este intitulată „5 years challenge” (provocarea celor 5 ani - n.r.).

Postarea de pe Facebook este o grafică însoțită de descrierea „No comment”. Social-democrații scriu că acest sondaj are o marjă de eroare de plus / minus 3 la sută, fără însă a cita un institut de sondare.

Este, practic, al doilea atac în două zile al social-democraților la adresa președintelui Klaus Iohannis. Sâmbătă, tot într-o postare pe Facebook, Klaus Iohannis a fost ținta ironiilor din partea PSD. „Președintele nu comentează bugetul pentru că nu îl înțelege” a fost mesajul transmis de social-democrați.

PSD se reuneşte, duminică, la Palatul Parlamentului, în prima şedinţă a Comitetul Executiv din acest an. Este şi prima apariţie publică a lui Liviu Dragnea de la sfârşitul anului trecut. Ședința are loc într-un context destul de tensionat. Liderul partidului, Liviu Dragnea, a lipsit din spaţiul public mai bine de o lună, timp în care social-democraţii au pierdut mai mulţi deputaţi - aceştia au preferat formaţiunea lui Victor Ponta. Sunt şi alte probleme în partid. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune că ar candida împotriva şefului ei de partid la orice funcţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri