Încă un candidat pentru alegerile prezidenţiale. Cine este Ramona Ioana Bruynseels

Data publicării:
Ramona Ioana Bruynseels

Alegerile europarlamentare abia au trecut, însă partidele se pregătesc deja pentru scrutinul prezidenţial din toamnă. Umaniştii români şi-au lansat candidatul pentru prima funcţie în stat. Este vorba despre fostul consilier guvernamental Ramona Ioana Bruynseels, care a fost aleasă şi în conducerea formaţiunii, la primul congres care a avut loc azi.

Deşi proaspăt intrată în Partidul Puterii Umaniste, Ramona Ioana Bruynseels i-a cucerit rapid pe cei peste 700 de delegaţi veniţi, din toată ţara, la primul congres al formaţiunii. Întâlnirea a avut dublu scop: alegerea conducerii partidului şi lansarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale. Fostul consilier guvernamental recunoaşte că intră în cursă din postura concurentului mai puţin cunoscut.

Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidenţiale: În urmă cu cinci, şase ani nici Klaus Iohannis, nici Donald Trump, nici Kolinda Gravar, preşedinta Croaţiei cu alt nume imposibil, nici Vladimir Seleski, recentul preşedinte al Ucrainei... niciunul dintre ei nu existau pe listele favoriţilor analiştilor politici. Am învăţat că pentru un om muncitor, inteligent, lucid, cu familie, prieteni, principii şi credinţă nimic nu este imposibil.

Umaniştii şi-au ales şi noua conducere.

Cristian Popescu Piedone, preşedinte CN al PPU: Cine nu a auzit de noi până astăzi, de astăzi cu siguranţă începe să audă. Ne numim...cum?

-Umaniştii!

-Tare, domnule, să audă toată lumea!! Cine suntem noi?

-Umaniştii!

Formaţiunea, al cărei program politic este inspirat de cărţile fostului parlamentar Dan Voiculescu, îşi propune să câştige în continuare simpatizanţi şi să participe şi la alegerile locale şi parlamentare care vor avea loc anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri