Sari la conținut

Încă un consilier pleacă de la Palatul Victoria

 FOTO: Facebook

Corneliu Vişoianu a fost numit consilier în februarie 2013, ocupându-se de problemele românilor de pretutindeni, scrie Mediafax.

"Scriu acest mesaj pentru a consemna şi public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru şansa oferită şi pentru cei aproape 3 ani de colaborare. Mulţumesc întregii echipe din care am făcut parte şi am convingerea că vor mai exista oportunităţi de a lucra împreună. Am luat această decizie acum câteva luni, din dorinţa de a reveni în mediul asociativ în care sunt prezent de 25 de ani şi cu speranţa că timpurile pe care le trăim sunt timpuri bune pentru construcţii noi şi transparente", a anunţat Corneliu Vişoianu pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, analistul Radu Magdin, numit la sfârșitul anului trecut consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externă a prim-ministrului, a anunţat la rândul său că va părăsi postul de consilier, spunând că se va implica într-un proiect internaţional, în paralel cu proiecte de consultanţă în derulare.

Pe aceeași temă