Încă un senator liberal părăsește grupul parlamentar PNL: „Este un act de protest faţă de actuala conducere a partidului”

Data publicării:
Ion Iordache si Ludovic Orban
Senatorul Ion Iordache, alături de Ludovic Orban. Foto: Facebook / Ion Iordache

Senatorul liberal Ion Iordache a anunţat marţi că demisionează din grupul PNL şi va rămâne parlamentar neafiliat. Este al 15-lea parlamentar PNL care părăsește grupurile de la Camera Deputaților și Senat. 

„Am decis să demisionez din grupul PNL din Senat şi voi rămâne senator neafiliat politic. Este un act de protest faţă de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare şi care urmăreşte doar interesele grupului care a acaparat partidul. Am amânat acest moment sperând ca, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-şi amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România şi să o transforme într-un adevărat stat de drept”, a scris senatorul marţi, pe Facebook.

El speră că „semnalul meu de alarmă să determine o reacţie din partea tuturor liberalilor de bună credinţă care nu sunt de acord cu guvernarea haotică”.

„Cum explici că, din cauza unor iresponsabili, dispare zilnic un sat românesc, că nu se ştie când şi cum se va rezolva explozia preţurilor la electricitate, gaze, materiale de construcţii sau mâncare. Datoria faţă de gorjeni mă obligă să iau atitudine, să apăr interesele lor, nu pe ale unei clici iresponsabile, de aceea nu-mi permit să dau niciun pas înapoi în lupta mea pentru bunăstarea gorjenilor! Îmi doresc să fac parte dintr-o echipă formată din oameni echilibraţi şi dispuşi să pună umărul la treaba, nu dintr-o gaşcă instabilă care nu a muncit niciodată! Nu renunţ la proiectul meu pentru Gorj şi la ideea că putem lua măsuri bune, independent de culoarea politică! Eu nu uit niciodată de unde am plecat şi care sunt nevoile oamenilor care m-au trimis în Parlament!”, a mai scris Ion Iordache.

Lista parlamentarilor care au părăsit grupul parlamentar PNL

1. Ludovic Orban

2. Alexandru Kocsis

3. Ovidiu Florean

4. Ion Ștefan

5. Ionel Dancă

6. Constantin Șovăială

7. George Ionescu

8. Luminița Barcari

9. Adrian Oros

10. Bogdan Bola

11. Chira Claudiu Martin

12. Nicolae Giugea

13. Antoanel Tanase

14. Gabriel Plaiasu

15. Ion Iordache

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri