Incidentul Aurelian Bădulescu-Nicușor Dan. Ludovic Orban: Mitocănie și bădărănie. PSD se distanțează

Data actualizării: Data publicării:
imbranceli-conferinta-nicusor-dan-aurelian-badulescu-inqaum-ganea (2)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a avut o reacție dură la scandalul făcut de viceprimarul capitalei, Aurelian Bădulescu, la conferința organizată de Nicușor Dan, candidatul PNL și USR la Primăria Capitalei. Orban a catalogat scandalul drept „mitocanie și bădăranie din partea reprezentanților PSD. Pe de altă parte, PSD se distanțează de gestul lui Bădulescu.

S-au descalificat. Firea l-a trimis pe Bădulescu acolo ca să împingă la un scandal, să împiedice exprimarea liberă, normală, civilizată a unui candidat la primărie. S-au descalificat, și-au dat foc la valiză. Prin această atitudine au arătat clar că nu le pasă de bucureșteni și că singurul lor obiectiv e să le la gioale acelora care spun adevărul din București și despre administrația catastofală a PSD în București”, a spus Ludovic Orban.

Eu la asemenea mitocănie și bădărănie din partea reprezentanților PSD nu m-am așteptat, să boicotezi fiind în funcție, viceprimar, păi treaba ta e să rezolvi problemele cetățenilor, nu să boicotezi în cel mai golănesc mod posibil un cetățean care vrea să-și prezinte punctul de vedere”, a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, spune într-un răspuns pentru Digi24 că partidul se distanțează de intervenția lui Aurelian Bădulescu la conferința lui Nicușor Dan.

Nu comentăm acțiunile pe persoană fizică ale unora care nu reprezintă sub nicio formă acțiunile Partidului Social Democrat. Ne distanțăm clar de orice manifestare violentă, de orice act care depășește lupta de idei”, a scris Romașcanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri