Întâlnire Dragnea-Tăriceanu la Parlament

Data actualizării: Data publicării:
170614_CONFERINTA_DRAGNEA_TARICEANU_00_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

O întâlnire între Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-a încheiat cu puțin timp după ora 14:00, în biroul de la Parlament al şefului PSD.

Întâlnirea dintre președinții PSD și ALDE a durat aproximativ o oră.

Aceștia ar fi vorbit și despre bugetul pe anul 2019. Se pare că la începutul săptămânii viitoare un astfel de proiect va ajunge în Parlament, dar înainte va avea loc o întâlnire cu ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, pentru a se stabili o listă comună de priorități la capitolul investiții.

Potrivit informațiilor Digi24, la această întâlnire s-a luat în calcul și o eventuală sesizare a CCR cu privire la un posibil conflict între Guvern și Administrația Prezidențială referitor la numirea a doi miniștri în Cabinetul Dăncilă, la Transporturi și Dezvoltare. Joi ar urma să mai există o nouă discuție pe această temă, la care să participe și Viorica Dăncilă.

Cei doi au mai stabilit și câteva aspecte organizatorice. Luni va fi organizată o ședință a birourilor permanente reunite, pentru că pe 12 decembrie Viorica Dăncilă va veni în Parlament pentru a se adopta declarația de susținere pentru programul privind președinția Consiliului UE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri