Întâlnire la Cotroceni între Principesa Margareta şi Klaus Iohannis

Data publicării:
margareta iohannis casa regala intalnire.jpg 2

"Președintele a transmis încă o dată urări de sănătate Majestății Sale Regelui. Custodele Coroanei și Președintele au trecut în revistă aspecte legate de activitatea publică a Familiei Regale, în țară și în străinătate. Au fost discutate, de asemenea, subiecte legate de colaborarea dintre Coroana română și autoritățile Statului, în prezent și în viitor", precizează un comunicat al Casei Regale. 

Regele Mihai a fost externat din clinica unde a suferit o intervenție chirurgicală, în urmă cu două săptămâni. Acum se află la reședința sa.

Regele Mihai a fost diagnosticat recent cu leucemie cronică și carcinom epidermoid metastazant. El a suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia a fost internat timp de 17 zile într-o clinică din Lausanne.

Medicii au decis acum că fostul suveran poate fi externat, dar va avea nevoie de atentă supraveghere medicală. Regele Mihai se află în acest moment la reședința sa privată din Elveția, alături de Regina Ana și Principesa Elena, iar starea sănătății sale este stabilă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri