Întâlnire PNL-PDL. Discursuri mobilizatoare cu citate din Ion Creangă, Mihai Viteazu şi Traian Băsescu

Data publicării:
vladica opinca

Noii liberali din Oltenia s-au adunat la Craiova şi i-au transmis lui Victor Ponta, cu ajutorul unor citate celebre, avertismente că lupta va fi dură.

Împreună vom merge la muncă. Cum spunea marele Ion Creangă: de la vlădică până la opincă. Cătălin Predoiu şi Klaus Iohannis, doi oameni de mare valoare. Indiferent cine va fi candidat la funcţia de preşedinte, împreună sunt convins că-l vom susţine şi împreună noi vom câştiga. Dreapta va avea preşedinte”, a spus George Ciucu, .

Liderii noului partid liberal nu l-au uitat nici pe Mihai Viteazu.

„Pentru că suntem la Craiova, pentru că suntem în inima Olteniei, Oltenia care a dat poate una dintre cele mai mari personalităţi ale istoriei românilor, spun şi eu ce a spus această personalitate la 1600, când a intrat pe poarta cetăţii Albei Iulia: asta-i pohta ce-am pohtit!”, a spus și vicepreședintele PNL Gigel Știrbu.

Fostul ministru al Culturii a ţinut să parafraze şi o replică rostită în urmă cu un deceniu de către Traian Băsescu, chiar în momentul în care şi-a lansat candidatura pentru Cotroceni.

Adriane nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”, spunea președintele în octombrie 2004.

Acum Gigel Ştirbu a ţinut să-i transmită un mesaj actualului premier, Victor Ponta.

„Victoraş nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”, a declarat el.

Liberalii şi democrat liberalii au aprobat sâmbătă protocolul de fuziune prin contopire a PDL cu PNL şi statutul noii formaţiuni, precum şi protocolul de funcţionare a Alianţei Creştin Liberale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri