VIDEO. „Întâlnirea mută” dintre Dăncilă și Juncker. Guvernul a publicat imaginile fără sonor

Data actualizării: Data publicării:
dancila juncker

A doua oară a fost cu noroc. După ce luni a ratat întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, premierul Viorica Dăncilă a reușit să se vadă cu oficialul european marți, înainte ca acesta să plece din România. Întrevederea dintre cei doi a avut loc pe Aeroportul Băneasa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Aterizarea avionului lui Juncker pe Băneasa, investigată de Corpul de control trimis de ministrul Transporturilor

De această dată, premierul Dăncilă a ajuns cu aproximativ o oră mai devreme la aeroport, unde l-a așteptat pe Juncker. Guvernul României a publicat câteva imagini de la întâlnirea celor doi însă, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, sonorul lipsește de pe filmare, deși se vede că cei doi poartă o discuție.

„Cei doi oficiali au avut o discuție cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Președinții române a Consiliului Uniunii Europene. Șeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetățeni și asigurarea unității și coeziunii între statele membre”, potrivit comunicatului publicat pe site-ul Guvernului României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri