INTERACTIV. Cum comentați ce se întâmplă pe scena politică? Sunteți de acord cu felul în care Legislativul îi apără pe parlamentari?

Data publicării:
nedelea crop-2

Totodată, liberalul Varujan Vosganian a demisionat din fruntea Ministerului Economiei. Locul său în Guvern va fi ocupat temporar de vicepremierul Daniel Chiţoiu. Retragerea a venit la scurt timp după ce Senatul a respins cererea Parchetului de începere a urmăririi penale.

Așadar, VarujanVosganian rămâne cu imunitatea parlamentară, pentru că nu și-a dat demisia și din Parlament.

Cum comentați ce se întâmplă pe scena politică? Sunteți de acord cu felul în care Legislativul îi apără pe parlamentari?

Răspundeți la această întrebare prin formularul de comentarii de mai jos, pe Facebooksau prin formularul DigiVOX și cele mai interesante opinii ale dumneavoastră vor fi prezentate în emisiunea Adrianei Nedelea, „România 24”, între orele 14.00 și 16.00.  

Totodată, răspunzând la întrebare pe pagina de Facebook a Digi24 aveți ocazia să câștigați o tabletă. Dacă ne spuneți opinia la întrebarea din concurs, sunteți automat înscris la tragerea la sorţi săptămânală pentru o tabletă de ultimă generaţie. Detalii, AICI.  


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri