Intervenție halucinantă a tatălui Adinei Florea, în direct: Iohannis „nu a avut, dar poate să aibă” probleme cu DNA

Data publicării:
adina florea

Tatăl Adinei Florea, propusă de ministrul Justiției pentru funcția de procuror șef al DNA, a sugerat că președintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu DNA în viitor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dumitru Florea este consilier judeţean PSD aflat la al şaselea mandat. Întrebat în direct la B1 TV că dacă are încredere că fiica sa va rezolva problemele din DNA, acesta a răspuns: „Eu cred că va pune mâna și va încerca să le rezolve. Nu știu dacă le va rezolva așa de repede. Sunt diferite probleme. Problemele sunt ale lui Kovesi, ale lui Iohannis și alții ca ei”.

Unul dintre prezentatorii emisiunii i-a sugerat să reformuleze afirmația și să spună că șeful statului nu a avut nicio legătură sau problemă cu DNA.

Nu a avut, dar poate să aibă”, a fost replica lui Dumitru Florea.

Acesta a fost întrebat de moderatori dacă petrece, dacă sărbătorește faptul că ministrul justiției a propus-o pe fiica sa pentru funcția de șef al DNA. Nu au primit răspuns.

Imediat, în direct s-a auzit vocea soției lui Florea. Aceasta îi cerea să închidă telefonu: La scurt timp s-a auzit vocea sotiei lui Florea: „Mă supăr pe tine. Distrugi copilul ăsta. Ce te bagi tu? Eeeei, drăcia dracului!”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri