Ioan Mircea Pașcu îl atacă pe Codrin Ștefănescu: Ordinele pentru slăbirea delegației PSD la PE de unde veneau?

Data actualizării: Data publicării:
ioan mircea pascu fb
Foto: Facebook / Ioan Mircea Pascu

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu îl atacă pe fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, după ce acesta a vorbit de existența unei liste negre în partid.

Codrin Stefanescu: “Astea sunt scenariile unora care vor să ne slăbească (...) Scenariile astea se fac în altă parte. Noi vrem un PSD puternic ...” Zău? Dar ordinele (și, poate, și mai mult) pentru slăbirea conștientă a delegației PSD la Parlamentul European, astfel ca vocile recunoscute în favoarea României să dispară, iar initiativa delegației române în ansamblul ei, sa treacă de la PSD la PNL și USR, de unde veneau, dle Ștefănescu?”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook, potrivit Mediafax.

Făceau cumva parte din politica dumitale și a lui Dragnea de a ... „întări” PSD-ul? PS. Așa-zisa listă „neagră” de care faci dta caz nu există! Cel mult, se poate spune ca ar putea fi pur și simplu lista organizațiilor județene, cu rezultatele obținute la europarlamentare, sub directa dtale conducere! Și e publică!”, a continuat fostul europarlamentar.

Codrin Ștefănescu a spus joi că există o listă neagră în PSD, făcând mențiunea că pe ea „sunteți toți”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri