Iohannis, către studenţi: Intraţi în partide. Cum vreţi să dispară dinozaurii cu discursuri retrograde?

Data publicării:
iohannis universitatea vest timiosara FB

Preşedintele Klaus Iohannis i-a rugat pe studenţi să intre în partide, întrebându-i cum altfel ar vrea să ”dispară acei dinozauri cu discursuri retrograde, dacă nu vine nimeni din urmă”. De asemenea, el i-a îndemnat pe tineri să iasă la vot pentru că ”avem nevoie de viziune politică”, iar dacă vocea lor nu este auzită, să protesteze.

iohannis universitatea vest timiosara FB

”Intraţi, vă rog, în partide! Cum vreţi să dispară acei dinozauri cu discursuri retrograde, dacă nu vine din urmă? Ei ocupă un loc mare, fac o umbră mare, micşoraţi-o”, le-a spus preşedintele Klaus Iohannis, luni, studenţilor din Timişoara.

Iohannis a spus că România are nevoie de un Parlament mai transparent şi mai performant, iar pentru aceasta este nevoie de implicarea tinerilor în politică.

”Avem nevoie de un Parlament mai bun, mai performant, mai transparent. Ori asta, oricât de dezinteresaţi aţi fi de politică, asta se realizează doar prin votul dumneavoastră. Nu există altă modalitate pentru un simplu cetăţean de a face ordine în politică şi de asta aveam nevoie, contează ce votează cetăţenii. Sunt convins că avem nevoie de proiecte politice care ţintesc spre viitor, avem nevoie de viziune politică, avem nevoie de oameni politici care vor să construiască o Românie mai bună. Tineri, e nevoie de voi ca să spuneţi ce vreţi cu România noastră”, a spus Iohannis.

Preşedintele i-a mai îndemnat pe studenţi să îşi facă vocea auzită şi să protesteze, dacă nu sunt ascultaţi.

”Faceţi-vă auzită vocea. Trebuie să gândiţi politic, să acţionaţi politic, iar dacă nu sunteţi ascultaţi, protestaţi”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat, luni, la o dezbatere pe teme de învăţământ la deschiderea anului universitar 2016-2017, la Universitatea de Vest din Timişoara.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri