Iohannis, despre candidatura lui Dragnea la prezidențiale: Nu se va anunța mare brânză, decât că au pierdut alegerile

Data actualizării: Data publicării:
Liviu Dragnea si Viorica Dancila
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea a fost luat peste picior de președintele Klaus Iohannis pe tema anunțului privind candidatura la alegerile prezidențiale, duminică seară, după încheierea votului la alegerile europarlamentare și la referendumul pentru justiție.

Nu cred că se va anunța mare brânză duminică seară, decât că au pierdut alegerile”, a spus Klaus Iohannis, miercuri, întrebat despre un posobil anunț de a candida la alegerile prezidențiale din toamnă al lui Liviu Dragnea.

Întrebat cu cine se simte mai confortabil într-o cursă electorală, cu Liviu Dragnea sau cu Călin Popescu Tăriceanu, președintele a răspuns: „Cel mai confortabil mă simt împreună cu românii.

„Atât ne mai lipsea, ca un infractor condamnat pentru fraudarea referendumului să fie candidat la prezidențiale”, a adăugat șeful statului, întrebat cum vede o competiție electorală cu liderul PSD.

Miercuri dimineață, Liviu Dragnea a declarat, în Dolj, că anunțul său privind alegerile prezidențiale a fost interpretat, el neafirmând decât că va prezenta punctul său de vedere în acest sens.

Nu vă așteptați la ceva spectaculos duminică searaAm văzut după declarația mea, după interviul meu de ieri (marți - n.r.) foarte multe comentarii. Sunt proaste comentariile. Eu nu am spus nimic altceva decât ce spun de luni de zile, anume că vom discuta, că vom prezenta punctul nostru de vedere privind candidatura la prezidențiale după alegerile europarlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit MEDIAFAX.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri