„Iohannis îl bate pe Dragnea de-l zvântură”. Sondajul prezentat de Țuțuianu

Data actualizării: Data publicării:
dragnea vot referendum_Inquam Photos George Calin (4)
Foto: George Călin/Inquam Photos

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea, le-a prezentat colegilor de partid un sondaj potrivit căruia șeful partidului ar lua doar 4% din voturi la prezidențiale, în timp ce Klaus Iohannis figurează cu 23%. Cifrele apar într-o înregistrare a lui Țuțuianu difuzată de România TV.

consultari dragnea iohannis presidency
Foto: Inquam Photos

Turul I. Dacă ar fi alegeri prezidențiale, Klaus Iohannis - 23, Călin Popescu Tăriceanu - 9, Laura Codruța Kovesi - 8, băgată candidat din partea USR-ului în sondaj, Dacian Cioloș băgat de la România Împreună - 7%, Liviu Dragnea - 4%. Eu nu am inventat acest 4%. Îl găsiți aici. Turul II. Azi, în condițiile în care nu facem nimic, Iohannis îl bate și pe Tăriceanu, o bate și pe Firea, îl bate și pe Dragnea de-l zvântură", spune Ţuţuianu în înregistrarea făcută la o întâlnire cu lideri locali din judeţ.

Țuțuianu spune însă că afirmaţiile sunt scoase din context şi că înregistrările sunt contrafăcute.

El l-a criticat pe Dragnea și pentru modul în care au fost numiți ultimii trei premieri.

Nicăieri în lume nu s-a pomenit să te duci la președinte cu un nume de prim-ministru pe care partidul nu-l știe. Sub pretextul că să nu-l atace, că nu știu ce, a plecat cu Sevil Shhaideh. A deranjat foarte multă lume chestiunea asta, iar noi ne-am comportat ca un partid de maimuțe. Schimbarea a trei prim-miniștri a fost o tragedie pentru partid. Schimbarea unor miniștri, o tragedie. Calitatea Guvernului, o tragedie”, a spus Țuțuianu.

Citiți mai mult pe România TV.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri