Iohannis, la Iași: „Fain oraş. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi”

Data actualizării: Data publicării:
Klaus Iohannis la Iași
Klaus Iohannis, la Iași Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a fost aşteptat sâmbătă de sute de persoane la Iaşi, la lansarea cărţii „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”, care se desfăşoară la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”.

iohannis iasi lideri pnl strada - presidency
Foto: presidency.ro

„Fain oraş. Am venit pe jos. Chiar n-am avut nevoie de jandarmi”, a spus el publicului care îl aştepta la teatru, o aluzie la ceea ce s-a întâmplat joi la Iași, când mitingul PSD organizat în acest oraș s-a desfășurat în tensiune, cu măsuri drastice de securitate, pe fondul unei atmosfere ostile. Rovana Plumb și Carmen Avram, candidate la alegerile europarlamentare din 26 mai, au plecat însoțite de bodyguarzi de la mitingul PSD din Iași. Liderii social-democrați au fost huiduiți de protestatarii care au venit în Piața Unirii.

După ce a participat, sâmbătă, la Forumul Educaţiei, preşedintele Klaus Iohannis a mers pe jos din Piaţa Unirii, însoţit de lideri ai PNL.

Pe drum, un bărbat l-a felicitat că nu este însoţit de jandarmi „ca Dragnea”,  însă Iohannis nu a comentat, relatează News.ro.

La sosirea la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”, preşedintele a fost întâmpinat de directorul instituţiei. Sala în care a avutloc lansarea era plină.

Citiți și:  Klaus Iohannis, răspuns dur după atacul lui Liviu Dragnea: „Nasol! Reprezint interese străine PSD, dar interesele românilor”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri