Iohannis: Până şi domnul Grindeanu cred că în PSD are dreptul la o opinie

Data actualizării: Data publicării:
iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, la Strasbourg, că ”până şi domnul Grindeanu” este îndrituit la o opinie în PSD, referindu-se la comentariul făcut de primul-ministru după ce a citit scrisoarea şefului statului referitoare la iniţierea referendumului pe tema luptei anticorupţie.

”Până şi domnul Grindeanu cred că în PSD are dreptul la o opinie”, a răspuns Iohannis invitaţiei adresate de un jurnalist de a comenta opinia lui Sorin Grindeanu legată de scrisoare.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marţi, că a văzut scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis pe tema referendumului şi i se pare "ciudat" că el nu a folosit termenul de graţiere, considerând că şeful statului a realizat că o consultare publică pe această temă nu ar fi "legală".

Grindeanu a făcut declaraţiile la sosirea la sediul PSD din Băneasa, unde au loc întâlniri cu miniştri pe tema bugetului, la care participă şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am primit şi eu hârtia de la Administraţia Prezidenţială (...) Ce mi se pare ciudat, faţă de ce am văzut aseară în anunţ, că nu se foloseşte termenul de graţiere. Probabil şi-a dat seama domnul preşedinte că nu e legal", a spus premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri