Iohannis pierde like-uri. Lucian Mîndruţă: Oamenii aşteptau ca preşedintele să surprindă

Data publicării:
likeuri iohannis 1701

Înainte să anunţe că e de acord cu propunerea PSD pentru un nou prim-ministru, Klaus Iohannis a dezvăluit că a citit inclusiv opinii exprimate pe reţelele sociale. Însă mulţi dintre fanii săi de pe Facebook nu sunt de acord cu decizia nominalizării Vioricăi Dăncilă.

Aşa că i-au lăsat comentarii critice s-au chiar şi-au luat like-ul înapoi. În ultimele ore, numărul aprecierilor paginii a scăzut cu mai mult de 1.000.

Un fenomen care s-a mai petrecut şi în februarie 2016, imediat ce preşedintele a luat partea trustului Intact, după ce acesta a primit din partea ANAF notificare de evacuare din clădirile confiscate în dosarul privatizării ICA. Klaus Iohannis a numit atunci demersul "abordare heirupistă" şi a vorbit despre "banale motive administrative".

„Preşedintele a început să piardă likeuri, 700 - 800 în ultima jumătate de oră. Probabil vor fi 1000 – 2000 până mâine dimineaţă, pierderea e mai mică decât data trecută, dar e relevantă.

Oamenii aşteptau o dovadă de leadership, aşteptau ca preşedintele să surprindă, să găsească o soluţie imaginativă, cei care l-au criticat au fost cei care l-au auzit. A fost emoţia negativă, tonul de om înfrânt, asta s-a transmis in social media.

E o anume dezamăgire.”, a comentat la Digi24 Lucian Mindruţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri