Ion Iliescu, despre Crin Antonescu: "O lichea, un om lipsit de substanţă, era un chiulangiu. Cariera sa politică s-a încheiat"

Data publicării:
ion iliescu-1

 

Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici în partid, nici în societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Şi-a încheiat cariera politică Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică”, a declarat pentru gândul.info Ion Iliescu, care a adăugat că Antonescu este o dezamăgire pentru el.

Aşa s-a manifestat şi ca parlamentar, era un chiulangiu şi un om care nu era deloc prezent . Într-o vreme s-a creat cuplul Ponta – Crin care promitea şi a fost o perioadă bună pentru el . A dat cu piciorul acestei alianţe şi prin aceasta şi-a demonstrat şi inconsistenţa şi superficialitatea totală aşa că a primit ceea ce merită. Drumul lui în politică s-a încheiat”, şi-a continuat tirul Iliescu asupra lui Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri