Ion Ștefan ar putea pierde funcția de ministru. Colegii săi de la PNL Vrancea cer partidului să-l păstreze în Guvern

Data publicării:
ministrul dezvoltării, ion ștefan, susține o conferință de presă și gesticulează
Ministrul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion StefanFoto: INQUAM Photos / Sabin Cirstoveanu

Conducerea PNL Vrancea transmite, într-un comunicat de presă, că solicită partidului păstrarea ministrului Ion Ștefan în funcția de ministru al Dezvoltării și în Guvernul Cîțu.

„Realizările ministrului Ion Ștefan, în perioada noiembrie 2019 – decembrie 2020, reprezintă cel mai bun argument în favoarea păstrării acestuia în Guvernul României.”, se arată în comunicatul de presă al organizației PNL Vrancea.

PNL Vrancea susține că „în condițiile unui an extrem de dificil pentru România”, ministrul a păstrat toate șantierele deschise, iar lucrările la marile investiții din România s-au făcut „în ritm alert”.

„Disponibilitatea de a munci zi de zi în cel mai alert ritm, profesionalismul de care a dat dovadă și integritatea cu care s-a prezentat în fruntea ministerului sunt argumente suplimentare pentru care cei aproape 100 de colegi liberali prezenți la ședința de astăzi au anunțat susținerea necondiționată a ministrului Ion Ștefan”, se mai arată în același comunicat de presă.

Potrivit informațiilor apărute pe surse, PNL ar intenționa să îl numească pe secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, în funcția de ministru al Dezvoltării. De asemenea, ministerul este dorit și de USRPLUS. 

Totuși, Ion Ștefan s-ar putea bucura de sprijinul președintelui PNL, Ludovic Orban, fiind una dintre persoanele apropiate de fostul premier.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri