Ionel Dancă (PNL), despre consilierul care s-a pozat cu arme: Gest izolat şi neinspirat

Data actualizării: Data publicării:
mitroi gheorghe consilier PNL pusca

Un consilier liberal din comuna dâmboviţeană Finta a postat pe Facebook fotografii în care ţine în mână arme de asalt militare. Una dintre fotografii – cea care era însoţită de mesajul „la vânătoare de psd-iști” - a fost ştearsă. „Un mesaj exagerat, neinspirat”, a spus, la Digi24, purtătorul de cuvânt al PNL Ionel Dancă.

Potrivit lui Ionel Dancă, „colegii din conducerea organizaţiei judeţene au discutat cu el (Gheorghe Mitroi - n.r.), a retras fotografiile respective, urmează ca situaţia să fie discutată în forurile locale”.

„Din punctul meu de vedere e un incident izolat, nu este un gest inspirat ca un politician să se afişeze, chiar si un membru oarecare – în astfel de ipostaze.

Este un mesaj contraproductiv într-un moment în care societatea se află într-un clivaj din cauza unor infractori care guvernează ţara.

Nu cu astfel de mesaje vrem să învingem PSD, PNL poate învinge PSD la europarlamentare, testul din 26 mai va fi ca o moţiune de cenzură contra celor care lucrează contra intereselor României.

Va decide organizaţia la nivel local”, a spus Ionel Dancă.

„Sunt lucruri care nu se fac. Omul a afişat armele pentru că a fost incitat să afişeze armele. De la afişarea armelor pe Facebook la folosirea lor nu e o distanţă foarte mare. Asta nu e posibil într-o ţară europeană”, a spus, referitor la acest incident, Cristian Pîrvulescu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri