Ionuț Moșteanu: Dragnea și Tăriceanu nu se înțeleg dacă să îl păstreze sau nu pe Toader

Data publicării:
tudorel toader salut ID102100_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Deputatul USR Ionuț Moșteanu scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că PSD și ALDE le-au interzis parlamentarilor să participe la votul moțiunii simple depuse de USR și PNL contra ministrului Justiției.

tudorel toader salut ID102100_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Deputatul precizează și că este posibil ca votul moțiunii să fie reluat abia săptămâna viitoare. Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, miercuri, că urmează să aibă o discuție cu premierul Viorica Dăncilă și cu liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru a decide ce urmează să se întâmple cu Tudorel Toader.

Dragnea a precizat că există unele nemulțumiri în partidul său referitoare la activitatea ministrului Justiției, în timp ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu l-a acuzat pe Toader că a dat Ordonanța de Urgență 7 fără a se consulta cu magistrații și ca a refuzat să dea, în schimb, OUG pe codurile penale și pe revizuirea sentințelor definitive.

„PSD și ALDE le-au interzis deputaților să vina la plen la votul pe moțiunea simplă împotriva lui Toader. S-a amânat sedința de vot. Probabil pe șăptămâna viitoare, așteptăm decizia biroului permanent.

E un război între infractori. Dragnea și Tăriceanu nu se înțeleg dacă e bine să îl păstreze sau nu. Tudorel a făcut varză justiția în 2 ani de zile, dar nu l-a scăpat pe Dragnea de dosare”, scrie Ionuț Moșteanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri