IRONII. Valeriu Zgonea către Remus Cernea: „Aveţi vreun protest legat de cămăşi?”

Data publicării:
cernea

Aleşii au încercat să voteze Bugetul pe 2014 în timp record. Au reuşit să aprobe, în mai puţin de o oră, toate cele 52 de articole. De la dezbateri, nu au lipsit ironiile şi atacurile. Cele care au făcut deliciul parlamentarilor au avut loc între preşedintele Camerei Deputaţilor şi deputatul Remus Cernea.

Valeriu Zgonea: „Aveţi vreun protest făcut legat de cămăşi? Noi purtăm cămăşi şi dumneavoastră nu. Nu aveţi resurse financiare de cămăşi, că am văzut că vă place la televizor?”.

Remus Cernea, deputat independent: „Nu aveţi cum să număraţi cu asemenea viteză numărul de voturi pro, contra sau abţineri”.

Valeriu Zgonea: „Mulţumesc, domnule deputat, vă urez o zi frumoasă! Dânsul e în program azi, îi plac lucrurile astea, a fost ales în Parlament să facă circ”.

Remus Cernea, deputat independent: „Contest votul de mai devreme pentru că am filmat și am avut impresia că au fost mai multe voturi. Cred că trebuie reluat votul și numărat vot cu vot, așa cum se face într-un parlament democratic.

Valeriu Zgonea: „Dumneavoastră să învățați alfabetul, citiți regulamentul și vedeți cine are dreptul sa conteste regulamentul. E a șaptea oară când îi spun să citească regulamentul”.

Marton Arpad, deputat UDMR: „Nu am găsit nicun articol care să permita președintelui Camerei Deputaților să jignească deputații”.

Pentru unii, dezbaterea Bugetului a fost plictisitoare, motiv pentru care au ales să se joace pe tablete, să vorbească între ei sau la telefon. Şi după mai bine de zece ore de dezbateri, oboseala şi-a spus cuvântul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri