Iubitul Elenei Udrea: Sper să câștige alegerile prezidențiale, iar eu să devin premier

Data actualizării: Data publicării:
elena udrea_adrian alexandrov_fb
Foto: Facebook

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a declarat la Antena 1, că i-ar plăcea ca fostul ministru al Turismului să câștige, într-o zi, alegerile prezidențiale și că el se vede în poziția de premier, scrie HotNews.ro.

elena udrea_adrian alexandrov_fb
Foto: Facebook

„Momentan ne focusăm pe nașterea fetiței urmând să vedem unde vom face botezul și sperăm ca vara viitoare, când să fie și Elena în formă, să plănuim nunta. Sper să se întâmple acestea în România. Nașterea, sincer, nu cred că se va întâmpla în România. Sunt șanse mari să nască fetița în Costa Rica”, a declarat logodnicul Elenei Udrea.

El a mai spus că și-ar dori ca Udrea să candideze la prezidențiale și chiar să câștige alegerile: „Dacă va dori să reintre pe scena politică are susținerea mea. (...) M-aș bucura să reușească și să ajungă la prezidențiale și să câștige cursa în campania pentru prezidențiale. (...) Prim-ministru (i-ar plăcea să devină, n.red.), pentru că aș avea Guvernul la dispoziție, în sensul în care m-aș implica în tot ce ține de organizarea României”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Elena Udrea este dată în urmărire internațională după ce instanța supremă a condamnat-o la șase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. În prima fază, Elena Udrea a fost dată în urmărire națională după ce s-a sustras executării pedepsei din dosarul gala Bute. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri