Sari la conținut

Jignirile lui Șerban Nicolae. Bădălău: „Ce să-i facem? Să-l certăm?”

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, spune că jignirile adresate de colegul său de partid, Șerban Nicolae, unei deputate USR fac parte dintr-o „conversație privată” înregistrată cu telefonul mobil. Pe de altă parte, el a criticat „comportamentul aparte” al parlamentarilor din USR.

Nu cunosc altercația, am înțeles că nu a declarat nimic, ci pur și simplu a fost înregistrat cu un telefon mobil vis a vis de o anume conversație privată cu o doamnă deputat. Nu cunosc în detaliu această declarație a dânsului”, a spus el într-un interviu pentru Digi24.

Aici am avut în Parlament un comportament aparte, ca să nu fiu dur, al unor deputați USR, care au blocat lucrările - au încercat să blocheze lucrările, au venit cu portavoce. E foarte bine că ne exprimăm liberul cuvânt, că ne exprimăm părțile democratice. Dar, totuși, electoratul, și al nostru, și al dânșilor, ne-au trimis aici că să facem legi corecte pentru România și pentru poporul ăsta”, a adăugat Bădălău.

Întrebat ce va face grupul PSD în cazul lui Șerban Nicolae, Bădălău a spus: "Ce să-i facem? Să-l certăm pe dl Șerban Nicolae?", relatează Agerpres.

"Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaților nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuși, un parlamentar trebuie să aibă decență, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Șerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viața sa și cum vrea. (...) Eu nici măcar nu știu replica. Știu că a fost o replică nepotrivită", a declarat Bădălău, potrivit Agerpres.

Un schimb aprins de replici a avut loc ieri între senatorul PSD Șerban Nicolae și deputata USR Cosette Chichirău. S-a ajuns la replici precum „Hoţ”/„Nesimţită”; „Am poză că sunteţi şofer”/ „Am poză în care faceţi sex anal”. Totul a fost transmis live pe Facebook de deputatul USR.

Urmăriți aici interviul acordat de Nicolae Bădălău reporterului Digi24 Alina Manolache.

Pe aceeași temă