Judecătorul Danileț îi răspunde lui Șerban Nicolae: „Mulțumesc din inimă partidului pentru grija pe care mi-o poartă”

Data actualizării: Data publicării:
cristi danilet

Cristi Danileț, judecător și fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, răspunde pe contul său de Facebook senatorului PSD Șerban Nicolae, după ce acesta a spus, la dezbaterea de joi din Parlament a moțiunii de cenzură, că „ar fi bine să scăpăm de Dănileți, veverițe și portocale”.

protest magistrati danilet inquam ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„E pentru prima dată când numele meu de familie este rostit la o tribună a Parlamentului. Vă mărturisesc că nu credeam că am devenit atât de important. Sau periculos. Sau amândouă. Ce pot să spun este că, dacă cineva vrea să scape de mine, nu are decât să plece el. În rest, mulțumesc din inimă partidului pentru grija pe care mi-o poartă! Mărturisesc că este reciproc”, scrie judecătorul.

„Prin modificarea Legilor Justiției i-am eliberat pe judecători de securiți. E bine să scăpăm de dănileți, cucuvele, veverițe și portocale”, a spus, printre altele, senatorul Șerban Nicolae. Tot acesta a declarat, la dezbaterea pe moțiunea de cenzură depusă de Opoziție împotriva Guvernului Dăncilă, că nu corupții „violează” și „corupții nu așteaptă tinerele la lift”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri