Jurnalistul Cătălin Striblea, despre dezvăluirile lui Liviu Dragnea: „Marele PSD se bate cu un personaj de care nu a auzit nimeni”

Data actualizării: Data publicării:
dragnea codrin stefanescu 180108_CEX_PSD_000_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Jurnalistul Cătălin Striblea, realizatorul matinalului de la Digi FM, a comentat afirmațiile de luni seara ale lui Liviu Dragnea, liderul PSD, care a declarat că șeful SPP, Lucian Pahonțu, a fost implicat în guvern mai mult decât era cazul și că i-a transmis lui Paul Stănescu că pregătește „executarea” lui Dragnea, în luna martie.

Citește și ”De ce nu îi oprește nimeni pe Dragnea și pe Tăriceanu”

Cătălin Striblea este de părere că afirmațiile lui Dragnea trebuie luate în serios, oricât de improbabile ar fi, pentru că sunt „declarații grave”. Jurnalistul a vorbit la Digi 24 despre învestirea noului guvern și anticipează că PSD s-ar putea lovi de o nouă criză internă.

„Pe principiul ăla, știi cum e, să nu ne facem iluzii ca să nu avem deziluzii. Nu are semne bune anul, pentru că are o imagine proastă guvernul după prima zi de audieri. Mai mulți miniștri au probleme mari cu limba română, mai toți au probleme cu programul de guvernare, lipsa de experiență îi unește. Emoții în fața camerelor. Multă lume se întreabă dacă mai jos de atât se poate. Deci se pleacă de la așteptări foarte mici, o să vedem care-i treaba, poate unii performează. Prima senzație e de șoc, cum se poate ca ăștia să fie miniștri, neputând să folosească niște concepte uzuale.

E un moment foarte complicat și cred că PSD are de pierdut foarte mult. Despre ei, opinia generală era „ăștia fură, dar când se apucă de treabă...”. E o problemă mare.

Povestise Codrin Ștefănescu de numele lui Pahonțu, șeful SPP. Eu nu știu dacă aceste lucruri sunt adevărate, așa zice șeful Camerei Deputaților. Ele merită atenție și merită studiate. Ne uităm cu mare atenție, pentru că sunt declarații grave. Al doilea fapt este căderea în ridicol. Marele PSD se bate cu un personaj de care nu a auzit nimeni, căruia i se atribuie chestii legendare. E probabil, dar atât de puțin credibil.

PSD pare că are nevoie de un dușman, însă acum e mic. Chiar așa, un general de care nu știe nimeni e atât de puternic încât să se bată cu Dragnea. Un om de pe stradă nu înțelege, ăsta e sentimentul”, a declarat jurnalistul, în direct la Digi24.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară că mai mulţi colegi din PSD l-au avertizat că şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost „implicat mai multe decât era cazul: în Guvernul Tudose”. Dragnea a susţinut că Pahonţu i-ar fi transmis lui Paul Stănescu că el o să fie „executat”, „undeva prin martie”.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri